SKODA OCTAVIA II

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
AC: Climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 42 €
Pret 4-7 zile: 38 €
Pret 8-14 zile: 35 €
Pret 15-21 zile: 32 €
Pret >22 zile: 30 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 400EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

SKODA OCTAVIA II este cea mai buna alegere care o puteti face din parcul nostru de inchirieri masini. Cu aceasta masina puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune conditii datorita dotarilor de ultima generatie de care dispune. Veti trai o experienta de neuitat la volanul acestei masini, deoarece este o masina excelenta,  perfecta pentru orice scop.

Puteti si dumneavostra sa apelati la serviciile noastre de inchirieri masini pentru a va bucura de SKODA OCTAVIA II si de toate avantajele ce le ofera. SKODA OCTAVIA II este masina ideala de inchiriat pentru a calatori in scop de afaceri, excursii cu familia sau cu prieteni dumneavostra. Astfel daca va doriti aceasta masina nu ezitati sa completati formularul sau sa ne contactati telefonic pentru rezervare.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii