RENAULT CLIO SYMBOL

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: manuala
AC: AC manual
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 25 €
Pret 4-7 zile: 22 €
Pret 8-14 zile: 20 €
Pret 15-21 zile: 19 €
Pret >22 zile: 18 €
Tel: 0727 817 217

MODEL 2012, Pilot automat. GARANTIE 300EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

RENAULT CLIO SYMBOL este una dintre cele mai cautate masini de  la agentia noatra de rentacar Bucuresti. Datorita simplitati si consumului foarte mic de carburant, aceasta masina este ideala pentru toti cei care cauta sa inchirieze o masina la pret mic, si care sa ofere siguranta si mult confort. Cu un RENAULT CLIO SYMBOL veti avea ocazia sa traiti o experienta unica, deoarece este foarte usor de condus datorita dotarilor de ultima generatie de care dispune.

Daca veti inchiria un  RENAULT CLIO SYMBOL de la compania noastra de de rentacar Bucuresti, puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune preturi si oferte de pe piata. Insa in comparatie cu pretul, confortul si siguranta sunt net superioare. Astfel, daca doriti sa inchiriati un RENAULT CLIO SYMBOL, completati formularul de rezervare sau contactati-ne telefonic.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii