PORSCHE CAYENNE

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Putere: 250 CP
Portiere: x5
Locuri: x5
Cutie viteze: manuala
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, Calculator de bord, Echipare de iarna, ABS,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 180 €
Pret 4-7 zile: 180 €
Pret 8-14 zile: 160 €
Pret 15-21 zile: 140 €
Pret >22 zile: 120 €
Tel: 0727 817 217

OPTIUNI : -PIELE, CLIMATRONIC, NAVI DVD abs, esp, airbag, servo total, full electric, radio cd. GARANTIE 1000EURO RETURNABILA LA PREDAREA AUTOTURISMULUI

 

Despre Porsche CAYENNE putem spune ca este una dintre cele mai frumoase masini din parcul auto al companiei noastre de inchirieri masini. Porsche CAYENNE este o masina eleganta, spatioasa,  potrivita pentru a fi inchiriata in orice scop, fie o calatorie lunga sau excursie impreuna cu familia sau prietenii,  fie calatorii in interes de afaceri. Porsche CAYENNE este poate cea mai buna alegere care o puteti face, deoarece veti avea ocazia sa conduceti o masina perfecta din toate punctele de vedere.

Pretul de inchiriere Porsche CAYENNE este unul destul de accesibil in comparatie cu avantajele care le ofera. Aceasta masina se indentifica prin siguranta, confort, eleganta si foarte mult stil. Daca veti inchiria un Porsche CAYENNE veti avea o experienta placuta, si cu siguranta o sa va intoarceti la noi pentru al inchiria.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii