OPEL CORSA DIESEL

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Portiere: x5
Locuri: x5
Cutie viteze: manuala
Carburant: diesel
AC: AC automat
Caracteristici: ABS, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 29 €
Pret 4-7 zile: 27 €
Pret 8-14 zile: 25 €
Pret 15-21 zile: 22 €
Pret >22 zile: 20 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 300EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Cauti o masina de marime mica si cu un consum acceptabil? Atunci inchiriaza un OPEL CORSA DIESEL, deoarece indeplineste toate conditiile cautate de tine la o masina inchiriata. OPEL CORSA DIESEL te poate ajuta sa economisesti multi bani la combustibil, dar si la pretul inchirieri. Aceasta masina de inchiriat din parcul nostru auto are printre cele mai mici preturi si cele mai bune  oferte.

Insa in comparatie cu pretul, confortul si siguranta oferita de OPEL CORSA DIESEL este net superioara. Daca veti inchiria un OPEL CORSA DIESEL de la firma noastra de inchirieri auto puteti fi siguri ca veti beneficia doar de preturi si servicii excelente  de care nu veti fi dezamagit, si va veti intoarce mereu cu placere pentru a apela la serviciile noastre de inchirieri auto.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii