OPEL CORSA AUTOMATIC

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Putere: 100 CP
Portiere: x5
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: benzina
AC: AC automat
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 29 €
Pret 4-7 zile: 27 €
Pret 8-14 zile: 25 €
Pret 15-21 zile: 22 €
Pret >22 zile: 20 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 300EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Inchirierea unui OPEL CORSA AUTOMATIC este o alegere foarte buna, deoarece  este o masina care va poate ajuta sa economisiti foarte multi bani. OPEL CORSA AUTOMATIC are un pret de inchiriere foarte mic  si ofera multa siguranta si confort. Aceasta masina este printre cele mai cautate din parcul nostru  auto  datorita pretului scazut de inchiriere, accesibil pentru orice buzunar.

OPEL CORSA AUTOMATIC este ideal pentru a fi inchiriat in orasele aglomerate datorita marimi sale, si pentru distante lungi, deoarece are un consum foarte scazut de combustibil. Pretul de inchiriere al acestui OPEL CORSA AUTOMATIC este unul foarte avantajos in comparatie cu confortul si siguranta care o ofera. Daca doriti si dumneavostra sa inchiriati un  OPEL CORSA AUTOMATIC de la compania noastra cu  masini de inchiriat Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa rezervati masina online.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii