Obligatiile clientului care apeleaza la serviciile inchirieri masini Bucuresti

Multi din cei care care apeleaza la serviciile companiilor de inchirieri masini Bucuresti, cred ca dupa ce au  primit masina pot face tot ce vor cu ea. De aceea foarte multe companii de inchirieri auto din Bucuresti si nu numai au diferite reguli si clauze in contract, pe care clientul are obligatia sa le respecte dupa inchirierea masinii. Companiile de inchirieri ofera in general clientilor autoturisme intr-o stare vizuala si tehnica foarte buna in momentul predari acestora. Masinile sunt insotite de acte care se afla la fel  intr-o stare foarte buna, dar si de asigurari specifice la zi.

Companiile de inchirieri masini Bucuresti au pretentia ca clientul sa  aduca inapoi masina inchiriata, cu acelasi aspect si stare de functionare ca in momentul predari acesteia.  De asemenea companiile de inchirieri auto obliga clienti sa fereasca masinile inchiriate de furturi, si sa se comporte fata de aceasta ca si cum ar fi proprietate persoanala.

Daca se inregistreaza un accident cu masina inchiriata, clientul trebuie sa contacteze pe langa autoritati,  agentia de inchirieri masini pentru a lua imediat masurile necesare. In cazul in care persoana care va conduce autoturismul este alta decat cea careia i-a fost inchiriat autoturismul, trebuie precizata in contractul de inchiriere, deoarece in cazul in care se produc daune masinii de catre alta persoana care nu este precizata in contract, raspunderea va fi a titularului.

Pentru a apela la o companie de inchirieri masini Bucuresti trebuie sa aveti varsta de 21 ani, iar in momentul in care semnati contractul de inchiriere a masini trebuie sa aveti la dumneavostra un permis de conducere eliberat de cel putin un an. In aceelasi timp trebuie sa aveti o carte de identitate valabila, iar in cazul persoanelor care nu au domiciliu in Romania, pasaportul va tine loc carti de identitate.

Astfel daca apelati al serviciile unei companii de inchierieri masini tine-ti cont de sfaturile precizate mai sus, aveti grija de masina inchiriata, si cu siguranta nu veti intampina nici o problema