MERCEDES S 350 NEW

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Putere: 230 CP
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele, Navigatie, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 220 €
Pret 4-7 zile: 200 €
Pret 8-14 zile: 190 €
Pret 15-21 zile: 180 €
Pret >22 zile: 170 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 2000EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

MERCEDES S 350 NEW este o masina eleganta, luxoasa si cu foarte multa personalitate. Aceasta masina este disponibila acum  in parcul nostru cu masini de inchiriat din Bucuresti. Pretul de inchiriere MERCEDES S 350 NEW este unul foarte avantajos in comparatie cu confortul care il ofera. MERCEDES S 350 NEW este o masina recomandata oamenilor de afaceri si nu numai.

Cu aceasta masina puteti face impresie in orice loc v-ati duce, deoarece este o masina deosebita, puternica si plina de eleganta. Cu aceasta masina puteti fi convinsi ca veti beneficia de cele mai bune conditii, deoarece dispune de dotari moderne de ultima generatie. Datorita acestei masini veti avea o experienta de neuitat, si va veti intoarce mereu cu placere la noi sa o inchiriati.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii