MERCEDES ML 320 CDI

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Portiere: x5
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 125 €
Pret 4-7 zile: 95 €
Pret 8-14 zile: 90 €
Pret 15-21 zile: 80 €
Pret >22 zile: 70 €
Tel: 0727 817 217

***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG *

Da veti inchiria un MERCEDES ML 320 CDI, puteti fi siguri 100% ca a-ti facut cea mai buna alegere. MERCEDES ML 320 CDI face parte din categoria masinilor elegante, care va impreisiona in orice situatie si orice loc. Aceasta masina este ideala pentru a fi inchiriata in orice scop, fie ca plecati cu famila sau cu prieteni intr-o calatorie sau vacanta, fie doriti sa calatoriti in interes de afaceri. MERCEDES ML 320 CDI este o masina foarte spatioasa care cu siguranta o sa va ofere mult confort.

Pretul de inchirere MERCEDES ML 320 CDI la compania noastra cu masini de inchiriat este unul destul de accesibil , iar in anumite conditii de inchiriere puteti beneficia de multe reduceri si oferte avantajoase. Cu  MERCEDES ML 320,  CDI veti trai o experienta de neuitat si o sa va intoarceti cu siguranta mereu la noi sa il inchiriati.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii