MERCEDES E-200 NEW

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Putere: 150 CP
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, Statie CB, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele, Navigatie, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 95 €
Pret 4-7 zile: 90 €
Pret 8-14 zile: 85 €
Pret 15-21 zile: 80 €
Pret >22 zile: 75 €
Tel: 0727 817 217

OPTIUNI: -TIPTRONIC,NAVIGATIE,PIELE, CLIMATRONIC, XENON, airbag, full electric, jenti aliaj , scaune incalzite, radio cd. GARANTIE 1000EURO RETURNABILA LA PREDAREA AUTOTURISMULUI

Cu MERCEDES E- 200 NEW, este imposibil sa nu faceti impresie oriunde v-ati duce. Daca veti inchiria aceasta masina de la compania noastra de inchirieri auto Bucuresti puteti fi siguri ca a-ti facut cea mai buna alegere.  MERCEDES E- 200 NEW este masina perfecta, deoarece este o masina eleganta, spatioasa, puternica si plina de personalitate. Cu aceasta masina veti avea o experienta foarte placuta, deoarece este o masina dotata cu echipamente de ultima generatie care fac condusul mult mai usor.

Inchirierea unui  MERCEDES E- 200 NEW nu necesita un buget foarte mare, deoarece compania noastra de inchirieri auto Bucuresti are preturi foarte mici pentru inchirierea acestuia. Astfel daca veti inchiria un MERCEDES E- 200 NEW, puteti fi siguri ca a-ti facut cea mai buna alegere, deoarece veti avea ocazia sa profitati de tot ce ofera aceasta masina.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii