Inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie

Majoritatea celor care ajung in Bucuresti din diferite motive, si care au nevoie de un mijloc de transport eficient cauta companii  de inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie. Nu sunt multe companii care ofera acest avantaj, deoarece multe dintre acestea solicita un depozit de garantie. Aceasta garantie, care multe din firmele de inchirieri auto o practica este o suma de bani ce trebuie data atunci cand se inchiriaza masina. Insa la sfarsitul perioadei de inchiriere acesti bani sunt inapoiati daca masina inchiriata a fost predata in conditii bune,  fara nici un defect.

Aceasta garantie poate fi insa retinuta de compania de inchirieri auto, care va constata daunele in caz de accident si vor  opri bani in functie de de daunele autoturismului si clauzelor precizate in contract. Inchiriind fara aceasta garantie, firmele de inchirieri auto isi asuma un mare risc, deoarece in cazul in care masina inchiriata va fi avariata, costurile de reparatie vor fi suportate de acestia, dupa care trebuie sa recupere daunele de la client. Aceasta garantie de inchiriere auto difera in functie de marca sau model. In cazul in care masina inchiriata este mai scumpa, cu atat mai mare va fi garantia pentru inchiriere. Sunt insa si cateva companii de inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie, care ofera acest avantaj, insa si acestia au in contractul de inchiriere anumite clauze care ii vor ajuta sa isi recupere daunele in caz de accident.

Aceste companii de inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie ofera clientilor servicii impecabile de calitate superioara, chiar daca nu retin aceasta garantie pentru inchiriere. Pe langa lipsa garantiei aceste companii de inchirieri auto ofera si preturi foarte avantajoase, seriozitate si suport in cazul in care aveti nevoie pe timpul inchirieri.