FORD FOCUS NEW

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Caracteristici: ABS, Calculator de bord, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 35 €
Pret 4-7 zile: 33 €
Pret 8-14 zile: 31 €
Pret 15-21 zile: 29 €
Pret >22 zile: 27 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 400EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Cu siguranta daca a-ti ajuns aici sunteti in cautarea unei masini pentru inchiriat. Noi va putem recomanda una dintre cele mai bune masini din parcul nostru de inchirieri auto,  si anume FORD FOCUS NEW. Aceasta masina este ideala pentru orice scop, fie excursii impreuna cu familia sau prieteni, calatorii in scop de afaceri,  etc. FORD FOCUS NEW este o masina spatioasa, usor de condus si ideala pentru toti cei care doresc sa beneficieze de multa siguranta si confort sporit.

Apeland la serviciile noastre de inchirieri masini veti beneficia cu siguranta de preturi foarte avantajaose pentru inchirierea unui  FORD FOCUS NEW. Daca veti inchiria un FORD FOCUS NEW pe perioade mai lungi de timp veti profita de cele mai bune oferte si preturi. Profita acum!

 

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii