FORD FOCUS AUTOMAT

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Putere: 101 CP
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: benzina
AC: AC automat
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 36 €
Pret 4-7 zile: 30 €
Pret 8-14 zile: 29 €
Pret 15-21 zile: 28 €
Pret >22 zile: 25 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 400EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

 

Doriti sa inchiriati o masina deosebita la un pret avantajos? Atunci inchirierea unui FORD FOCUS AUTOMAT este cea mai buna solutie. Aceasta masina este ideala pentru a calatori impreuna cu prieteni si familia dumneavostra, deoarece este o masina spatioasa care va poate oferi tot confortul si siguranta de care aveti nevoie. FORD FOCUS AUTOMAT este ideal pentru calatorii lungi si excursi , deoarece consuma putin combustibil si este usor de condus.

Pretul de inchiriere al unui FORD FOCUS AUTOMAT este foarte mic in comparatie cu confortul  care il ofera. Compania noastra de inchirieri auto recomanda aceasta masina, deoarece este una dintre cele mai inchiriate masini din parcul nostru auto. Daca doriti si dumneavoastra sa apelati la serviciile noastre si  sa inchiriati un FORD FOCUS AUTOMAT, rezervati masina online sau contactati-ne telefonic.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii