FORD FIESTA NEW

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Portiere: x4
Locuri: x5
AC: AC manual
Caracteristici: ABS, Calculator de bord, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 29 €
Pret 4-7 zile: 24 €
Pret 8-14 zile: 22 €
Pret 15-21 zile: 20 €
Pret >22 zile: 18 €
Tel: 0727 817 217

Model 2012, Pilot automat. GARANTIE 300EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Sunteti in cautarea unei masini care sa va ofere confort, siguranta, pret accesibil si consum mic? Inchiriati  FORD FIESTA NEW, deoarece aceasta masina intruneste toate conditiile care dumneavostra le cautati la o masina inchiriata. FORD FIESTA NEW este cea mai potrivita masina de inchiriat in cazul in care doriti sa faceti o calatorie impreuna cu familia sau cu prieteni dumneavostra.

Datorita acestei masini veti avea cu siguranta o experienta foarte placuta, deoarece este o masina foarte usor de condus, consuma putin, si este foarte incapatoare.   FORD FIESTA NEW este masina perfecta de inchiriat, deoarece datorita acesteia veti economisi bani, timp, si veti beneficia de confort sporit.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii