RENAULT FLUENCE

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Putere: 105 CP
Portiere: x5
Locuri: x5
Cutie viteze: manuala
Carburant: benzina
AC: Climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Echipare de iarna, ABS,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 29 €
Pret 4-7 zile: 26 €
Pret 8-14 zile: 24 €
Pret 15-21 zile: 21 €
Pret >22 zile: 20 €
Tel: 0727 817 217

ECHIPARE: -5 USI, CLIMATRONIC,airbag, servo total, full electric, radio cd. GARANTIE 300EURO RETURNABILA LA PREDAREA AUTOTURISMULUI***

Inchirierea unui Renault Fluence este foarte avantajoasa, deoarece aceasta masina are un pret acceptabil pentru inchiriere. Renault Fluence este ideal pentru inchiriat atunci cand doriti sa faceti calatorii lungi sau excursii impreuna cu familia, deoarece este o masina spatioasa cu un consum mic de carburant. Renault Fluence este o masina eleganta ce dispune de dotari de ultima generatie care o sa va ofere confort si siguranta sporita.

Daca veti inchiria un Renault Fluence puteti fi siguri ca a-ti facut cea mai buna alegere, deoarece veti avea ocazia sa economisiti multi bani, dar si sa beneficiati de mult confort. Pretul de inchiriere Renault Fluence  si confortul ce il ofera, face ca acesta sa fie unul dintre cele mai inchiriate de la compania noastra de inchirieri auto.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii