Despre noi

In cazul in care doriti sa apelati la o companie de inchirieri auto Rentacar Topcars este alegerea cea mai buna. Compania  noastra de inchirieri masini va poate oferi servicii de calitate la cele mai bune preturi de pe piata . Deviza noastra este calitatea serviciilor prestate, si dorim intotdeauna ca acestea sa fie ireprosabile, si cele mai bune din domeniul in care activam. Oferim o gama foarte variata de servicii si punem la dispozitia dumneavostra multe sortimente de autoturisme, de unde cu siguranta puteti gasi ceva potrivit si adaptat nevoilor dumneavostra.masini de inchiriat

Datorita serviciilor noastre de rent a car veti avea in permanenta libertate completa de miscare, deoarece in comparatie cu alte mijloace de transport puteti face ce doriti fara sa depindeti de orarul acestora. Rentacar Topcars ofera servicii complete si sigure in cazul in care doriti sa apelati  la noi pentru inchirieri masini aeroport. Noi va asteptam cu masina inchiriata in parcarea aeroportului, astfel incat imediat ce  avionul a aterizat sa plecati la drum oriunde doriti fara sa asteptati nici macar o clipa. Acest serviciu de inchirieri masini aeroport va ofera avantajul de a inchiria autoturismul fara sa platiti  nici un ban in plus.

Preturile practicate de compania noastra cu masini de inchiriat sunt fara concurenta pe piata de profil. Indiferent cand avetii nevoie de o masina inchiriata la un pret foarte avantajos, contacatati-ne si noi venim in sprijinul dumneavostra cu o oferta care cu siguranta se va incadra in bugetul dumneavostra. In cazul in care apelati la compania noastra cu masini de inchiriat, puteti benficia de oferte foarte avantajoase daca inchiriati masina pe o perioada mai lunga de timp sau daca faceti rezervarea din timp.

inchirieri masiniCompania noastra de inchirieri auto va pune la dispozitie autoturisme dotate cu echipamente  moderne de ultima generatie ce va pot oferi multa siguranta si confort. Autoturismele sunt mereu echipate corespunzator, cu cauciucuri adecvate sezonului. Acestea sunt verificate periodic si intretinute in permanenta conform specificatiilor producatorilor. La noi veti gasi tot timpul masina de care aveti nevoie fie ca este vorba despre o masina compacta, luxoasa, intermediara. Va oferim posibilitatea sa inchiriati masini cu sofer daca doriti sa benficiati de confort maxim. Cu siguranta autoturismele din parcul nostru auto pot  multumi si cele mai pretentioase gusturi, deoarece avem autoturisme pentru orice gust si adaptate oricarui scop.

In compania noastra cu masini de inchiriat Bucuresti vei gasi mereu un partener de incredere, deoarece veti fi tratati intotdeauna cu respect, consideratie si veti benficia de cele mai bune servicii de pe piata inchirierilor auto. Oferta noastra de inchiriere pentu toate autoturimele este foarte atractiva si in concordanta cu nevoile dumneavostra,  oferindu-va in permanenta confortul si siguranta de care aveti nevoie. Satisfactia clientilor nostri  este tot ce conteaza atunci cand ne oferim servicile, iar motivatia, seriozitatea si punctulitatea sunt lucrurile principale care caracterizeaza compania noastra de rent a car Bucuresti.  Avem o vasta experienta in acest domeniu de rentacar , de aceea putem veni mereu in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune optiuni de inchiriere de care cu siguranta veti fi incantati.

Suntem la dispozitia dumneavostra tot timpul si venim cu solutii rapide ,indiferent de unde doriti sa inchiriati autoturismul, fie  de la aeroport sau din alt loc. In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastre de inchirieri masini Bucuresti Aeroport, noi va stam la dispozitie oferindu-va servicii cat mai confortabile, astepatandu-va la aeroport cu masina dorita fara sa va punem in pretul de inchiriere vreo taxa. Suntem dispusi la orice ora sa va oferim suport daca a-ti inchiriat autoturismul de la compania noastra cu masini de inchiriat. inchirieri auto

Este foarte simplu sa apelati la serviciile noastre, deoarece puteti sa rezervati masina dorita online s-au sa ne contactati telefonic, pentru toate serviciile de care aveti nevoie, fie inchirieri masini Bucuresti Aeroport, inchirieri masini Bucuresti Otopeni sau doriti masini de inchiriat ieftine. Astfel in cazul in care doriti sa aveti parte de cele mai bune servicii de rentacar nu ezitati sa ne contactati, deoarece stam in permanenta la dispozitia dumneavoastra cu informatiile de care aveti nevoie.

 

Preturile pentru inchirieri auto sunt exprimate in Euro/zi si includ: TVA, asigurareCASCO, fara limita de km parcursi.

Pentru inchirieri masini pe perioade mai mari de timp preturile sunt negociabile.
Servicii suplimentare:
– Taxa de aeroport : 20 Euro/contract
-Taxa de spalat : 10ero/ contract
– Taxa de rovineta: 10euro/contract
– Transfer Aeroport Bucuresti 25 Euro
– Transfer Bucuresti Constanta 155Euro
– Transfer Bucuresti Sinaia 95 Euro
– Transfer Bucuresti Brasov 105 Euro

Daca doriti sa  inchiriati o masina ne puteti contacta telefonic, prin fax sau on-line
Pentru a incheia contractul de inchiriere auto sunt necesare: un act de identitate si carnetul de conducere

Pentru informatii suplimentare sunati la 021.232.5266
Va asteptam sa ne contactati pentru rezervari de masini sau doar pentru informatii !!