BMW X6

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele, Navigatie, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 195 €
Pret 4-7 zile: 180 €
Pret 8-14 zile: 175 €
Pret 15-21 zile: 160 €
Pret >22 zile: 150 €
Tel: 0727 817 217

Jenti aliaj 20, full electric, radio cd. GARANTIE 1500EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 ***…….OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Doriti sa calatoriti in siguranta si confort sporit alaturi de prieteni sau familia dumneavoastra? Atunci inchiriati un BMW X6, deoarece reprezinta cea mai buna alegere pe care o faceti. BMW X6 este o masina potrivita pentru orice fel de scop, fie afaceri, excursii, etc. BMW X6 este o masina eleganta, spatioasa , foarte usor de condus si potrivita pentru orice fel de ocazii.

Va recomandam cu placere aceasta masina in cazul in care doriti sa faceti impresie oriunde v-ati duce. BMW X6 este una dintre cele mai inchiriate masini, deoarece pe langa siguranta si confortul ce il ofera are si un pret foarte avantajos in comparatie cu ce va poate oferi.

 

 

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii