BMW X3 AUTOMAT

Caracteristici masina:

Clasa: Hatchback
Putere: 215 CP
Portiere: x5
Locuri: x4
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, ABS,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 69 €
Pret 4-7 zile: 57 €
Pret 8-14 zile: 53 €
Pret 15-21 zile: 50 €
Pret >22 zile: 46 €
Tel: 0727 817 217

MODEL 4×4, piele tiptronic, bi-xenon, trapa panoramica,abs, esp, airbag, jenti aliaj 17, scaune incalzite, radio cd. GARANTIE 500EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Cautati o masina eleganta care sa nu treaca neobservata? Atunci inchiriatii BMW X3, deoarece reprezinta cea mai buna alegere. Aceasta masina intruneste toate conditiile care le cautati dumneavostra la o masina de inchiriat, deoarece este o masina eleganta si puternica care cu siguranta va face impresie oriunde a-ti merge. BMW X3 este o masina spatioasa unde toti pasageri se vor simti confortabil si vor benficia de cele mai bune conditii, datorita dotarilor de ultima generatie de care dispune.

Pretul de inchiriere BMW X3  la compania noastra de inchirieri masini este unul destul de acceptabil in comparatie cu preturile altor companii de profil. Insa  pretul este foarte mic in comparatie cu confortul si siguranta ce este oferita  de BMW X3 . Astfel daca doriti si dumneavostra sa inchiriati un BMW X3 de la compania noastra de inchirieri masini  nu ezitati sa rezervati online sau sa ne contactati telefonic.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii