BMW SERIA 3

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
AC: Climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 55 €
Pret 4-7 zile: 49 €
Pret 8-14 zile: 44 €
Pret 15-21 zile: 40 €
Pret >22 zile: 36 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 500EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

Doriti sa inchiriati o masina puternica si cu personalitate? Atunci inchirierea unui BMW SERIA 3 este cea mai indicata, deoarece intruneste conditiile cautate de dumneavostra la o masina inchiriata. Cu un BMW SERIA 3 puteti fi siguri ca veti face impresie oriunde v-ati duce, datorita caracteristicilor de care dispune. BMW SERIA 3 este una dintre cele mai deosebite masini din parcul nostru auto, iar din acest motiv este una dintre cele mai cautate masini de clienti nostri.

Pretul de inchiriere BMW SERIA 3 este unul foarte accesibil si avantajos in comparatie cu confortul si siguranta care o ofera. BMW SERIA 3 este masina ideala pentru inchiriat, datorita dotarilor de ultima generatie de care dispune. Cu aceasta masina   veti avea cu siguranta o experienta placuta, deoarece este o masina foarte usor de condus, cu functii simple si moderne de care veti fi foarte incantati.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii