BMW 730 LONG

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Putere: 200 CP
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele, Navigatie, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 85 €
Pret 4-7 zile: 80 €
Pret 8-14 zile: 75 €
Pret 15-21 zile: 70 €
Pret >22 zile: 65 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 1000EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 550euro***…….OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

BMW 730 LONG este una dintre cele mai luxoase masini din parcul nostru de inchirieri masini. Aceasta masina poate fi potrivita pentru diferite evenimente s-au pentru calatorii in interes de afaceri, deoarece cu siguranta veti face impresie oriunde v-ati duce. Datorita caracteristicilor si dotarilor de ultima generatie de care dispune, BMW 730 LONG este o masina foarte usor de condus, iar datorita acestui lucru veti avea o experienta placuta de neuitat.

Compania noastra de rentacar Bucuresti va pune la dispozitie pentru inchiriere BMW 730 LONG la preturi foarte accesibile,  iar in anumite conditii puteti beneficia de oferte foarte avantajoase care o sa va ajute sa economisiti foarte multi bani. Daca doriti sa inchiriati si dumneavoastra aceasta masina deosebita de la compania noastra de rentacar Bucuresti nu ezitati sa rezervati online sau sa ne contactati telefonic.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii