AUDI A8 TDI LONG

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Portiere: x4
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, Statie CB, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Geamuri electrice, Piele, Xenon,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 125 €
Pret 4-7 zile: 115 €
Pret 8-14 zile: 105 €
Pret 15-21 zile: 95 €
Pret >22 zile: 85 €
Tel: 0727 817 217

GARANTIE 1000EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

 

Vreti sa apelati la un serviciile unei firme  de inchirieri auto si nu stiti ce fel de masina sa inchiriati?AUDI A8 TDI LONG este cea mai buna alegere,  deoarece este masina ideala, pentru ca va poate oferi toate conditiile ce le cautati la o masina de inchiriat. AUDI A8 TDI LONG este una dintre cele mai cautate masini pentru inchiriat, deoarece pe langa pretul foarte accesibil pentru inchiriere,  ofera tot confortul si siguranta de care dumneavoastra avetii nevoie.

Daca veti inchiria AUDI A8 puteti fi siguri ca o sa aveti o experienta de neuitat, deoarece este foarte spatios, usor de condus si dispune de echipamente moderne de ultima generatie ce va pot face drumurile cat mai usoare. Astfel daca doriti o masina de inchiriat AUDI  A8 TDI LONG este cea mai buna alegere.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii