AUDI A4 NEW AUTOMAT

Caracteristici masina:

Clasa: Sedan
Putere: 140 CP
Portiere: x5
Locuri: x5
Cutie viteze: automata
Carburant: diesel
AC: Dublu climatronic
Caracteristici: ABS, ESP, Calculator de bord, Navigare, Echipare de iarna, Statie CB, Airbag sofer, Airbag pasager, ABS, Piele, Navigatie,
Pentru a rezerva masina va rugam sa faceti click pe butonul "rezerva acum" si apoi sa completati formularul de mai jos. Asigurati-va ca in chenarul galben scrie corect marca masinii.

rezerva acum

Preturi de inchiriere:

Pret 1-3 zile: 69 €
Pret 4-7 zile: 65 €
Pret 8-14 zile: 62 €
Pret 15-21 zile: 60 €
Pret >22 zile: 57 €
Tel: 0727 817 217

TIPTRONIC, CLIMATRONIC, PIELE, computer bord, pilot automat, jenti aliaj 16, full electric, radio cd. GARANTIE 500EURO ***Oferta Speciala Weekend: de Vineri ora 9:00 pana Luni ora 17:00 ***…….OFERTA NEGOCIABILA PENTRU TERMEN LUNG

 

Inchiriati  Audi A4 New Automat si puteti fi siguri ca veti avea parte de experiente de neuitat. Aceasta masina este ideala pentru inchiriat in cazul in care doriti sa faceti o excursie impreuna cu familia s-au cu prieteni dumneavoastra, deoarece este o masina spatioasa, puternica , care cu  siguranta nu va trece neobservata. Audi A4 New Automat dispune de dotari de ultima generatie care au functia sa ofere multa siguranta si confort.

Inchirierea uni Audi A4 New Automat poate reprezenta cea mai buna alegere, deoarece este una dintre cele mai inchiriate de la compania noastra cu masini de inchiriat. Datorita pretului acceptabil de inchiriere si avantajelor  oferite  de Audi A4 New Automat,  putem spune ca daca veti inchiria aceasta masina nu veti fi dezamagiti.

Rezerva acum:

Masina selectata:

[ doresti alta masina? ]
* pentru a selecta masina dorita, fa click pe butonul rosu "rezerva acum" din pagina masinii respective.

Data ridicarii:

Locatie ridicare:

Data returnarii:

Locatie returnare:

Numele: *

Telefon: *

Adresa de email *

Alte detalii